OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Cijene

Na cijene se obračunava važeća stopa poreza na dodanu vrijednost. U slučaju izmjene cijene u tijeku obrade narudžbe kupac će biti pravovremeno obaviješten. U cijenu nije uključena aplikacija logotipa osim ukoliko to nije izričito naglašeno. Cijene u publikacijama i virtualnim katalozima na www.agnitum.hr izražene u eurima su informativne i orijentacione te služe kao podloga za slanje upita. Cijene USB stickova podložne su promjeni ovisno o kretanju cijena čipova na svjetskom tržištu.

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 1 EUR = 7,53450 HRK

 

Definicije

Prodavatelj: Agnitum d.o.o.

OIB: 90575821957, adresa sjedišta: Domašinec, Glavna 62, 40318 Dekanovec, MB: 02790688, MBS: 070097863 upisan kod Trgovačkog suda u Varaždinu

Kupac: pravna osoba, poduzetnik koji kupuje robu od Prodavatelja.

Narudžba: dokument koji zamjenjuje kupoprodajni ugovor. Kupac šalje narudžbu Prodavatelju putem e-maila, poštom ili dostavlja osobno. Pisanim putem prihvaćen dokument Ponuda Prodavatelja smatra se narudžbom te regulira međusobna prava i obveze obiju strana.

Potvrda narudžbe: zaprimljena uplata kupoprodajne cijene na bankovni račun Prodavatelja.

 


 

Uvjeti prodaje

Minimalna narudžba po katalogu iznosi 800,00 kn + pdv.

(izuzevši tekstil, ekskluzivne proizvode i minimalna pakiranja)

Ponuda se odnosi samo na pravne osobe.

Usluge brendiranja (tisak, štik, gravura i dr.) radimo samo na proizvode iz naše ponude.

 


 

Način plaćanja

Uplata po ponudi/predračunu na transakcijski račun Prodavatelja:

IBAN :HR2523400091116042300

 


 

Isporuka robe

Po zaprimljenoj potvrdi narudžbe rok za isporuku robe određuje se za svaki artikl pojedinačno. Za robu naručenu bez tiska rok isporuke je od 5 do 10 radnih dana, a za robu sa tiskom prema dogovoru. Robu dostavljamo na zahtjev kupca i o njegovom trošku kurirskom službom ili prema dogovoru. Agnitum d.o.o. ne preuzima krivicu za neisporučivanje ili kašnjenja naručenog proizvoda zbog više sile*(moguće je pomicanje rokova isporuke u slučaju više sile poput kašnjenja dostavnih službi, dugih carinskih kontrola, prekida napajanja električnom energijom u tijeku proizvodnje, nenajavljenih inspekcijskih pregleda, promjene stanja skladišta dobavljača u vremenu između slanja ponude i narudžbe). Kod kašnjenja robe u ovakvim slučajevima povrat robe naručene sa skladišta van Hrvatske ili robe sa tiskom nije moguće.

 


 

Reklamacije

Na promotivne artikle nema garancije. Reklamacije primamo u roku od 7 dana od primitka pošiljke. Reklamacije na količinu dostavljenih proizvoda ne primamo nakon što su isti već dostavljeni. Molimo da se isti provjere prilikom samog preuzimanja robe. Zamjena ili povrat proizvoda zbog “nesviđanja” nije moguće.

 


 

Posebni uvjeti

Glavna obilježja proizvoda: proizvodi su prikazani opisno i fotografijama, te su podaci o istima sačinjeni temeljem Agnitum d.o.o. baze podataka.

Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Agnitum d.o.o. posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti. Agnitum d.o.o. sve materijale, fotografije i tekst postavlja na web stranicu, newslettere, promotivne letke ili drugi tiskani materijal u dobroj namjeri kako bi kupcu olakšali odabir prilikom kupovine. Agnitum d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. 

Vizualizacija proizvoda je ilustrativne prirode. Vizuali ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet upita ili narudžbe. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora kao i razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka, Agnitum d.o.o. ne jamči potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih Kupac vidi na svom zaslonu.

Potvrda za doradu, odnosno dotisak po vizualu, potvrđuje se od strane kupca isključivo pisanim putem. U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda, ne radi se o nedostatku proizvoda. Moguće su razlike stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda.

U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda. Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na web stranici agnitum.hr podložni su nenamjernim greškama, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl.

Agnitum d.o.o. | OIB: 90575821957 | VAT Number: HR90575821957 | MB: 02790688 | MBS: 070097863 | Temeljni kapital: 20.000,00 kn | Trgovački sud Varaždin | član društva: M. Povijač | IBAN: HR2523400091116042300 – Privredna banka d.d.